Hlavní obsah
Článek

Modelka a Česká Miss 2008 Eliška Bučková (34) dostala drsný zákaz - nesmí si už nikdy sahat na obličej. Ne že by měla nějakou infekci a hrozilo její rozšíření. To si jen milenka Václava Bárty (43) odskočila na kosmetiku a vrátila se i se zákazem ohmatávat si svůj rozkošný obličejík.

Eliška už měla po krk toho, jak je její pleť neustále namáhána tunami make-upu, a tak se rozhodla dopřát si trochu toho odpočinku a luxusu. Do kosmetologického salónu proto modelka zavítala i se svou starší sestrou Štěpánkou, která trpí akné. "Kateřina Průšová i mnoho dalších modelek hovořilo o perfektní práci finských manželů jako doslova o zázraku, a tak jsem se o tom chtěla sama přesvědčit. Paní Inka je přes krásu pleti opravdovým odborníkem," myslí si Eliška. "Padly jsme si do oka a probraly jsme nejen stav mé pleti, ale i chlapy a lásku," dodává modelka k majitelce salónu v centru Prahy.

"Jsem moc ráda, že jsem mohla tuto krásku poznat osobně, protože je u ní naprosto v souladu jak její výjimečný vzhled, tak skromné a přátelské chování," říká zase Inka, specialistka na hebkou a dokonalou pleť. Modelka u ní podstoupila hloubkové čištění pleti a chce za ní chodit dále. "Paní Inka má ale dvě podmínky – používat pouze její přípravky a nesahat si na obličej. Hlavně ten druhý požadavek se zalíbil mému příteli, který se moc radoval, že teď za mne bude na můj obličej sahat on," uzavřela se smíchem Bučková.

Reklama

Další články

Načítám