Hlavní obsah
David Zápal
Článek

S Italem do archívu! Tak by se dalo stručně popsat to, co nyní potkalo populárního italského kuchaře Emanuela Ridiho (37). Jeho diváky dříve oblíbená kulinářská show S Italem v kuchyni, kterou s úspěchem vysílala televize Prima, končí. A sympatickému cizinci s roztomilou češtinou tak zbyly jen oči pro pláč.

Hlavním důvodem pro ukončení dva roky vysílaného pořadu, který měl své stále místo v programu v neděli po osmnácté hodině, je prý jeho finanční náročnost. Klesala navíc sledovanost, a když prý Ridi odmítl přistoupit na snížení honorářů, rozhodla se televize razantně zakročit a ukončit jeho show. Nahradila ji novinka televizní stanice Česko na talíři s Danielou Šinkorovou a kuchařem Jaroslavem Sapíkem.

"Do konce roku už můj pořad nepůjde. A od nového? To teď nevím...," řekl Aha! notně zklamaný Ridi, jemuž televizní sláva pomohla k větším ziskům ve vlastní restauraci. I na kuchařkách vydělával majlant. Tomu je teď konec. "Pořad s Emanuelem teď vysílat nebudeme. Nyní se na Primě bude vařit česky," sdělila mluvčí Primy Jana Mrákotová. Ridi po konci svého pořadu odjel na rodnou Elbu, kde se věnuje synovi i manželce, jež bojuje s rakovinou prsu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám