Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a dvojnásobná maminka Chrissy Teigen (38) proslula tím, že si kritiku od trollů na sociálních sítích jen tak nenechá líbit. To ovšem neznamená, že se jí vyhne. Tentokrát se z fotky z jejich poslední dovolené s manželem Johnem Legendem a dětmi stalo vtipné meme a internet si hvězdu dobírá kvůli jejímu pozadí.

Na snímku je modelka se synem Milesem ve vířivce a její manžel se tak trochu ksichtí na její pozadí. K meme byl přidán komentář: „Ten moment, kdy si uvědomíš, že tvoje žena už nemá žádnou prdel.“

Ačkoliv se zpěvák pravděpodobně vůbec nedíval na pozadí manželky, ale spíše mžoural do sluníčka, stal se z fotografie hit. Posměšky na svůj účet si však Chrissy vzala osobně a nenechaly ji chladnou. Pustila se dokonce do bouřlivé diskuze se sledujícími.

„Jsme spolu 13 let a ví, že prdel jsem nikdy neměla,“ reagovala na meme naštvaná Teigen. Nepomohlo, ani když se ji snažili uchlácholit v komentářích tím, že je vtipný především Legendův výraz.

„Všichni jsou zvyklí na výplně zadků a upravené fotky na Instagramu. Nikdy nebudu mít prdel! To jste si ještě nevšimli? Jste ubožáci, nezastavilo by vás, ani kdybych si ten zadek nechala dofouknout. Unavuje mě, že člověk nikdy nemůže vyhrát,“ vrátila modelka úder ostře.

Na modelčinu stranu se pochopitelně postavila řada jejích fanoušků. Jeden by řekl, že Teigen, která patří k nejvlivnějším lidem na sociálních sítích a sdílí se sledujícími opravdu hodně ze svého soukromí, nad podobnými meme mávne rukou. Nejspíš se však internet tentokrát trefil do bolestivého místa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám