Hlavní obsah
Článek

Jak již Super.cz informoval, bronzový Muž roku Jakub Jurčák reprezentoval Česko na světové soutěži krásy Man of the World se ctí. V průběhu klání získal dvě dílčí ocenění, byl vyhlášen jako druhý v kategorii nejlepší tělo v plavkách, jako nejlepší byl ohodnocen jeho osobní outfit.

Včera ve filipínské Manile proběhlo finále soutěže a Kuba se opět neztratil. Při vyhlašování stanul mezi TOP 5 nejhezčích mužů planety. Medaili si ale nakonec domů neodveze, skončil na krásném 4. místě stejně jako vítězný Muž roku Jiří Kmoníček, který totéž umístění získal v lednu v Thajsku na soutěži Mr. International.

Jurčák sice během soutěže Muž roku dokončil studium medicíny na 2. lékařské fakultě v Praze, do praxe ale zatím nenastoupil. "Chtěl jsem si dát po náročném studiu rok pauzu, než budu trávit celé dny v nemocnici, abych pracoval na praxi a získání atestace. Chtěl jsem se dobře připravit na světovou soutěž a trochu si užívat života," vysvětloval. Tak jsme zvědaví, zda jej bude dál lákat spíš svět modelingu anebo si radši oblékne bílý plášť.

Reklama

Další články

Načítám