Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos v únoru se Eliška Rusková rozešla s přítelem Tobiášem, který studoval ve Spojených státech, a se kterým udržovala vztah na dálku.

Nyní už je stříbrná SuperStar opět v plné síle a připravená na nový začátek. O tom, že by snad mohla být zamilovaná se začalo šeptat v momentě, když začaly být známy kontury připravovaného klipu k písni Hawaii. K němu ji totiž pozval zpěvák Timmy White.

Zpěváci si během spolupráce velmi porozuměli, Eliška se ale nechala slyšet, že mezi nimi panuje pouze přátelský vztah. Tuto informaci ocení jistě pánská část jejích fanoušků.

Timmy s Eliškou se poznali na jedné akci, kde oba vystupovali a jelikož se zpěkákovi Eliščin hlas velmi líbil, nabídl jí spolupráci.

Eliška pozvání přijala a vznikla z toho nová letní pecka, ale také zřejmě zajímavé přátelské pouto. Jak sám Timmy říká: "Na natáčení jsme si opravdu sedli, děláme si ze sebe neustále srandu a atmosféra při práci byla skvělá."

White se rozhodl po několika anglických písních opět udělat český letní song.

"Píseň je právě o pocitu, který má každý z nás v sobě, když pozná někoho nového a je do něj opravdu zamilovaný, jedná se o takový ten mix úplné pohody, bezstarostnosti, dobré nálady. Všechny problémy jsou neskutečně daleko od vás, prostě se cítíte jako na Havaji a to tam ani nemusíte být, jelikož ten člověk, kterého milujete, je vaše Hawaii,” říká zpěvák Timmy White.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám