Hlavní obsah
Článek

Po úspěchu v SuperStar prožila Veronika Stýblová období, kdy své tělo příliš nevystavovala na odiv. Když ale vstoupila do projektu Verona a nahradila vedle Petra Findera Markétu Plecháčovou (38), která odešla na mateřskou, tak na svém vzhledu zapracovala. Musela totiž splnit status diskotékové princezny.

„Snažím se celoročně udržovat zdravou stravou, ale když někam vyrazím, tak se nežinýruju. Jídlo fakt miluju, což je moje největší slabina, ale jako zpěvačka se samozřejmě potřebuju udržovat pořád ve formě, takže někdy je to těžké,” smála se zpěvačka, kterou jsme potkali na dalším ročníku motorkářské akce Prague Harley Days.

Stýblovou čeká velmi aktivní léto. Bude sice cestovat kvůli práci, i to si ale dokáže naplno užít.

„Plánuji hlavně koncertování s kapelou Verona a po létě jedeme manželem zase na dovolenou do Ameriky. Na to se moc těším. Když jsem byla poprvé v Americe v rámci natáčení našeho klipu Complicated, procestovali jsme Kalifornii, Nevadu, Arizonu, Utah a zamilovali si to tam. Hrozně nás nadchla ta krajina a neviděli jsme tam spoustu kaňonů, takže to musíme dohnat a moc se na ty krásy těšíme. Já osobně mám ráda památky i přírodu, od každého trochu je pro mě naprosto ideální,” říká účastnice soutěže Československo má talent a finalistka Superstar 2013.

Na akci v pražských Holešovicích plnou motorek Veroniku doprovázel manžel. Je otázkou, kdo z páru byl více nadšený z nablýskaných strojů. „Já jsem obdivovatelkou mužů, kteří jezdí na motorkách. Je to velice sexy. Můj manžel sice motorku nemá, ale vlastní silnější skútr, na němž s ním vždycky jezdím. Když si nasadí helmu, je to hodně přitažlivé,“ prozradila Veronika Stýblová.

Reklama

Další články

Načítám