Hlavní obsah
Článek

Krátce po návratu z dovolené v Itálii a několika dnech strávených v horkém počasí v Praze se rozhodla operní pěvkyně Andrea Kalivodová trochu zchladit a vyrazila s dětmi do Krkonoš do Špindlerova Mlýna.

Přestože jsou její synové Adrian a Sebastian hodně živí a chvilku neposedí, užila si s nimi akční dovolenou na jedničku. Důležité je totiž klukům najít hodně aktivit a unavit je.

Vyrazit na dovolenou do krkonošského Špindlu se rozhodla sólistka Národního divadla po návratu z italského Lignana. Po čtyřicítkách u moře totiž přišly další čtyřicítky v Praze.

„Itálie byla letos bezvadná. Děti už přeci jen trochu povyrostly, Sebastian plaval v moři, Adrianek hrál dokonce stolní tenis a já jsem nemusela běhat jen kolem nich, ale sama jsem načerpala energii. Po návratu do vyhřáté Prahy jsme se rozhodli vyrazit někam do přírody, do lesa, kde bychom se trochu zchladili. A tak jsme vyzkoušeli Špindlerův Mlýn. Musím říct, že pro děti je to tam naprosto dokonalé,“ řekla Andrea, která s dětmi vyzkoušela snad všechny letní atrakce, které skiareál nabízí.

„Kluci se vyřádili na buginách, v trampolínovém parku, na skákacím hradu a strašně se nám líbila i nová naučná stezka nebo outdoorová hřiště nahoře na Medvědíně,“ prozradila operní diva.

Přestože se nám Andrea během našeho posledního setkání svěřila, že musí hubnout do kostýmů, na dovolené neodolala krkonošským specialitám. Nejvíce si prý pochutnala na kyselu.

„Ráda bych ještě jednou poděkovala našim přátelům za ubytování v penzionu George, kde se o nás opravdu parádně postarali. Bylo zároveň fajn, že se zrovna ve Špindlu konala místní akce Mlynářovy toulky s další spoustou atrakcí. Byla to opravdu akční dovolená,“ směje se Andrea.

Ta se již nyní chystá na představení Commedia finita v Mělníku, která reflektuje život slavné operní umělkyně Emy Destinové.

Reklama

Další články

Načítám