Hlavní obsah
Článek

Herečka Denise Richards (48) je hvězdou reality show Paničky z Beverly Hills a před kamerami neváhá sdílet peprné detaily ze svého soukromí. Respektive ze soukromí manžela Aarona Phypherse. Právě na jeho přirození pěla chválu v jednom z posledních dílů.

Když ji producent vyzval, aby tedy definovala přesně jeho velikost, kolegyně ze show Kyle Richards si neváhala zout střevíc se slovy: „Porovnej to!“

„Ve skutečnosti je větší než tvoje bota,“ zněla hereččina odpověď a všem přítomným klesla čelist téměř až na podlahu.

Není to poprvé, co Denise pěla chválu na manželovo nádobíčko. Již v jedné z dřívějších epizod se kamarádkám svěřila, že manželův penis je „opravdu velký“. Chudák Aaron se však cítil velmi zahanbený, že na něj ženuška prozradila úplně všechno. Asi mu to tehdy ale nevadilo tolik, protože jeho chlouba se stala tématem i nedávné epizody.

Aby toho nebylo málo, Richards práskla i něco na sebe. Když Phypherse prý uviděla poprvé, chtěla s ním mít okamžitě sex.

„Byl hrozně roztomilý a chtěla jsem ho prostě ojet. Nikdy jsem mu ho neměřila, ale řeknu vám, že má velký penis, a že já viděla za svůj život nějaké penisy. On má ten největší, se kterým jsem kdy byla,“ doplnila na adresu manžela.

Co dodat? Po ztroskotaném manželství s bouřlivákem Charliem Sheenem (58), se kterým má dvě dcery, je to pro herečku asi příjemná změna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám