Hlavní obsah
Článek

Zatímco všichni odjíždějí na letní prázdniny za hranice, Marie Rottrová si je užije doma. Na dovolené v cizině už totiž letos byla a zabalit kufry opět plánuje na podzim. „Letos jsme už byli s manželem ve Španělsku a ve Francii, tak si prázdniny užijeme doma u bazénu a taky na chalupě na Vysočině. K moři se chystáme v září, až trochu poleví ta největší vedra,“ svěřila zpěvačka.

Volno tráví na chalupě nejen s manželem, ale také dětmi. „S vnoučaty se v létě vídáme často, moje zahrada i dům jsou jim otevřené, ráda jim uvařím dobré jídlo a upeču ovocné koláče,“ svěřila zpěvačka s tím, že nejraději relaxuje u knihy.

Během prázdnin ji také čeká několik koncertů, jedním z nich bude třeba Prima fest v červenci. „Ve frekvenci mých koncertů není žádná pravidelnost, vystupuji 3x až 4x měsíčně, nejradši mám zpívání v halách a venku, proto miluji festivaly, amfiteátry a různé městské slavnosti. Samozřejmě je to trochu závislé na počasí, ale v poslední době je pořád krásně, tak si to užívám,“ svěřila Rottrová.

Vystupování ji stále baví a bez publika si nedovede život představit. „Nejsem sama, kdo je takzvaně pracující důchodce, takových je nás strašně moc a je to velké štěstí. Jak už jsem řekla, nechci koncertovat často, protože chci být více doma. Zpívání mě baví a považuji to za krásné zpestření důchodu,“ řekla Super.cz zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám