Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Návrhářka Vanda Janda jako jedna z mála celebrit pobyla na filmovém festivalu v Karlových Varech od začátku do konce. A vynesla pěknou řádku modelů. Překvapivě nebyl ani jeden z její dílny. Vanda oblékla modely světových značek z přehlídkových mol, které byly přivezeny přímo pro ni.

"Nevynesla jsem žádné své šaty, tento rok jsem měla možnost díky spolupráci s nosit looky od nějaké velmoci. Velmi si toho vážím. Jsem asi jedna z mála Slovenek či Češek, pro kterou se podařilo objednat takové věci. Dnes mám celý look od značky Versace," řekla Super.cz Vanda.

Jeden z modelů "zdědila" po topmodelce Gigi Hadid, která ho předvedla na přehlídce. Vanda ho díky skvělé postavě mohla obléct také. "Též jsem se divila, že jsem se do něj vešla. Ale ano, oblékla jsem to. Byla jsem za to moc ráda," usmívá se.

Ve Varech si užívala především večírků, na filmy prý nezbyl čas. "Neviděla jsem moc filmů, nestihlo se to. Je to taková malichernost, že člověk vyjde ven, je pěkný, ale je za tím mnoho práce. Měla jsem to hodně pracovní. K tomu jsem oblékala řadu hereček," dodala Vanda Janda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám