Hlavní obsah
Článek

S herečkou Judit Bárdos jsme se před třemi roky v Karlových Varech seznámili. Tehdy sem jela ještě jako neznámá mladá dívka ze Slovenska, která si zahrála dceru Ani Geislerové ve filmu Fair Play o dopingu v době socialistického sportu.

Zelenooká brunetka ovšem české filmaře natolik zaujala, že jsme ji od té doby mohli vidět v mnoha dalších projektech od seriálů Svět po vodou a Bohéma, přes pohádku Čertí brko až po filmy Chata na prodej nebo Backstage.

"Letos tady ale žádný film nepředstavuji, tedy aspoň nejsem součástí žádné filmové delegace. Přijela jsem se sem jednak bavit a chodit do kina, a pozvala mě i česká kosmetická značka, jejíž jsem tváří," vysvětlovala, když jsme se potkali právě u líčení na večerní akci. To se Judit chystala na přehlídku Beaty Rajské.

Kufry garderóby vzhledem k tomu, že neměla žádné oficiální povinnosti, s sebou neměla. "Vzala jsem si tyhle růžové šaty, protože jsou v barvě značky," vysvětlila Judit, ale pochlubila se krásnými designérskými náušnicemi od slovenské šperkařky Petry Tóth.

Byli jsme samozřejmě zvědaví, zda ji opět v nějakém filmu, který bude i v české distribuci, uvidíme. "Tak to nevím přesně. Čeká mě slovenský film s makedonským režisérem, který ale žije v Praze, takže je to docela možné," krčila rameny Judit.

Reklama

Další články

Načítám