Hlavní obsah
Článek

Víc jak osm let čekala Štěpánka Duchková (51) na to, než si ji vezme její životní partner a otec jejích dvojčat Jan Hruška. Ani ne před rokem se moderátorka dočkala a s podnikatelem už tvoří oficiálně manželský pár.

Obřad proběhl zcela bez pozornosti médií. Dokonce většina přátel páru o veselce ani nevěděla.

„Vdávala jsem se před rokem a kousek. Řekli jsme si s manželem, že už jsme spolu deset let a máme dvě děti, tak je načase, abychom se vzali," říká Štěpánka a jedním dechem dodala: „Byla to taková rychlosvatba. Já i manžel už za sebou jednu svatbu máme, a tak jsme tuhle pojali velmi střídmě. Jen jsme vyběhli z práce, rychle jsme to vyřídili, ve spěchu snědli špagety k obědu a zase letěli do práce,” překvapuje informací Štěpánka, která na svatbu nepřizvala ani své dnes desetileté syny Honzu a Adama.

Moderátorka během svého důležitého dne neoblékla sněhobílé šaty, neozdobila se závojem, dokonce na obřadu chyběli svatebčané. „Cítím se trošku ochuzena,” smála se Duchková, která si svatební atmosféru aspoň užila na prezentaci zásnubních prstenů designérky Jitky Kudláčkové.

Štěpánka na akci obdivovala prsteny, neboť ona sama obdržela od manžela jen jeden. „Dostala jsem zásnubní prsten a s ním jsem se i vdala a tím to skončilo. Takže já pořád žiju se zásnubním prstenem a čekám na ty snubní. Ale on ten můj zásnubní vypadá jako snubní, takže jsem spokojená,“ svěřila moderátorka.

Na opáčko svatby pro příbuzné, nebo nějaké opakování svatebního slibu, nejspíš nedojde. „Můj manžel už se mnou určitě už žádnou další svatbu absolvovat nebude,” smála se Štěpánka Duchková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám