Hlavní obsah
Článek

Sice říkala, že profesi herečky už pověsila na hřebík a věnuje se své psychoterapeutické praxi, manžel ji ale přemluvil. Režisér Dušan Rapoš do svého nového filmu Ženská pomsta obsadil svoji ženu Evu Vejmělkovou, nezapomenutelnou Píšťalku z Básníků nebo hlavní hrdinku Fontány pro Zuzanu.

Sekundovat jí budou Mahulena Bočanová (57) a Jana Paulová (69), tedy herečky, jimž se v posledních letech filmoví režiséři spíše vyhýbali. Komedie Ženská pomsta pojednává o podvedených ženách, které spojí pomsta nevěrným manželům. Tři ženy zralého věku mezi padesátkou a pětašedesátkou se setkají na skupinové terapii. Liší se sice profesí, temperamentem i povahově, ale mají stejný problém, který se snaží řešit v rámci psychoterapie. Jejich trápení má společného jmenovatele: nevěru manželů, kterým obětovaly desítky let společného života. A určitě je vám jasné, co se bude dít dál, už vzhledem k názvu filmu.

Podle tvůrců je i obsazení dalších hlavních rolí také hvězdné, máme se těšit na skvělé herecké výkony a nečekané humorné situace. Film, který je úsměvným pohledem na mužskou krizi středního věku a oslavou ženské solidarity, se bude natáčet na podzim a premiéra je plánována na Mezinárodní den žen, tedy 8. března 2020.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám