Hlavní obsah
Článek

Letošní léto bude pro Annu Julii Slováčkovou (28) ve znamení práce. Zpěvačku čeká s kapelou řada vystoupení na open airech a k tomu má partička v plánu do konce roku vydat hned tři singly a natočit k nim videoklipy. V létě tedy začnou na všem pracovat a k tomu se má ještě vrátit na obrazovku.

„V srpnu budu zase točit nové díly Ordinace, na což se těším,” prozradila nám zpěvačka na křtu klipu k písni TMA kolegyně Anny Jiřiny Daňhelové. Přeci jen ji ale čeká i nějaký odpočinek: „Chystám se na pět dní do Barcelony s partou pěti přátel. Jsem zvědavá, jak to zvládneme, snad se během společné dovolené nepozabíjíme,” smála se Anička.

Loni vyrazila Anička na dovolenou se svým bratrem Felixem a jeho rodinou do Turecka. Zajímali jsme se, jestli letos scénář zopakují. „Letos na to nevyjde čas. Tento rok jsme to neřešili dostatečně s předstihem, a tak nám to nevyjde. Bude to jen o přátelích. Snad se do konce roku podíváme někam i s rodinou.”

Roli hodné tetičky si Slováčková užívá, na vlastní potomky se prý ale ještě necítí. „Ještě se to ve mně neprobudilo a asi hned tak neprobudí. Jsem teď kariéristka, která se žene na svou prací a snaží se ji dělat na sto padesát procent,” vysvětlila nám svůj postoj Anička a dále svou myšlenku rozvedla: „Nechci si teď dělat děti, když vím, než bych na ně neměla čas. Ve vyhlídce své nejbližší budoucnosti děti nevidím.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám