Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Josef Vágner (33) nedávno oslavil rok od svatby, která v loňském roce proběhla na řeckém ostrově Kréta. Spolu se svou manželkou Marlene vychovávají dceru Amelii. Na divadelních jevištích je zpěvák jako doma, my jsme ho vyzpovídali na místě, kde bychom ale spíše očekávali jeho bratra – rybáře Jakuba Vágnera.

„Přiznám se, že jsem vůbec netušil, že máme v Čechách tak velkou krokodýlí zoo,“ prásknul nám Josef, kterému byl svěřen úkol pokřtít krokodýla. Tomu dal zpěvák opravdu krásné jméno. Protože už nebyl nejmenší, tak bylo možné poznat pánské pohlaví.

„Malého krokodýla jsem pojmenoval Oskar,“ prásknul nám zpěvák a zároveň prozradil, proč si tak vybral. „Je to jméno, které jsme si s Marlene vybrali, kdyby se nám narodil chlapeček. A vzhledem k tomu, že se nám narodila dcera Amelie, tak jsem se Oskara dočkal alespoň tímto způsobem. Dokonce teď mají s Amelií i stejnou váhu, tak jsem zvědavý, jak tomu bude za pár let,“ dodal závěrem zpěvák, kterého známe například z muzikálů Muž se železnou maskou nebo Mýdlový princ.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám