Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Libuška Rohlíčková (43) definitivně sekla s tancem, věnuje se svým dětem a práci kosmetičky. Nyní se po dlouhé době objevila v roli modelky a předváděla na módní přehlídce návrháře Míry Bárty. I když prý stále po porodu dcery Elinky není ve formě.

"Ještě to není ideální, pořád mám pět kilo nahoře. Nejsem ještě úplně spokojená," řekla Super.cz Libuška, kterou už v muzikálech neuvidíte.

"Tanec jsem pověsila na hřebík a už se k němu nevrátím. Ploténky mám stále venku, nevrátí se. Tak i proto. Ani věk už na to úplně nemám," upřesnila.

Libuška se věnuje svým dětem, Matyášovi, kterého má s Pepou Vojtkem (58) a Elince, jejíž otec je herec Zdeněk Rohlíček. Přiznala, že Matyáš, který má velmi silnou cukrovku, na tom zdravotně není nejlépe. V pubertě je prý cukrovka ještě horší.

"Procházíme trošku těžším obdobím, i co se týče cukrovky, hormony se plaší. On se učí zodpovědnosti, je to trošku náročnější. Pořád jsem nad ním s hrozícím prstem. Doktorka nám říká, že je to období, kterým musí projít. Za nějaký čas se to ukočíruje, aby se nic horšího nestalo," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám