Hlavní obsah
Článek

Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová (31) se momentálně může pochlubit nejlepší formou za poslední roky. Díky zdravé stravě a pravidelnému cvičení má postavu naprosto dokonalou. Přesto ale její sledovatele pořádně rozvášnila fotka jejího pozadí a musela reagovat na kritiku, že toto není zadek, kterým by se měla chlubit.

"Trošku jsem to čekala. Na Instagramu momentálně letí fitnessky, které špulí dokonalé velké zadky. Lidé si neuvědomují, že nejsem fitnesska, ale modelka. Modelky nemají zadky, nikdy je neměly. Radši budu mít to, co mám, než mít velký zadek s pomerančovou kůží. Mně se toto líbí. Kdybych přišla s velkým zadkem na přehlídku, tak mě pošlou domů. Dřepuju, ale i běhám. Ono to k sobě moc nejde. Bylo ale i hodně pozitivních reakcí. Jsem za to ráda. Mě tohle nerozhodí," řekla Super.cz Nikol na soustředění finalistek České Miss a slovenské Miss Universe 2019 na Krétě, kde dívkám předávala své zkušenosti a také s nimi pravidelně cvičila.

"Měla bych jít možná trošku příkladem, snažím se jim nabídnout to nejlepší, co si myslím, že nabídnout můžu. Cvičení a nějaké rady, které třeba mně pomohly získat titul a fungovat na Instagramu," vysvětluje.

V plavkách pak předvedla dokonalé tělo v čele s pekáčem buchet na břiše. "Pokud je člověk spokojený sám se sebou, jde to samo. Objevila jsem recept, který začal fungovat. Víc řeším cvičení, stravu, která je 80 procent úplně všeho. Když jsem sama viděla ten progres, tak mě to hrozně bavilo. Momentálně se sama se sebou cítím nejlépe v životě a myslím, že to je i vidět," dodala.

Co říkáte na zadeček Nikol Švantnerové?
Je úplně v pohodě, sluší jí to
37,7 %
Nic moc na missku...
62,3 %
Celkem hlasovalo 946 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám