Hlavní obsah
Článek

Natálie Grossová (21) v tuto chvíli pilně zkouší muzikál Čarodějka, v němž se bude od 14. září objevovat v jedné z hlavních rolí jako bílá čarodějka Glinda. Povídali jsme si na derniéře Fantoma opery v GoJa Music Hall, kde také účinkovala. Nicméně muzikálové projekty se podepsaly na její školní docházce.

"Zkoušíme teď Čarodějku každý den, pak budeme mít v červenci volno asi do dvacátého. Zatím to vypadá nádherně, myslím, že to bude skvělé. Zatím mám vyzkoušený jeden kostým, ale brzy už budou hotové všechny, tak se těším," svěřila Natálka.

A jak si užije volno? "Říkali jsme si s rodinou, že bychom možná jeli někam k moři, ale uvidíme podle zkoušek, jestli mi ještě nepřibude nějaké doučování činohry, protože moje role Glindy je docela náročná nejen pěvecky, ale i herecky, takže se na to budu připravovat, jak nejvíc budu moct," vysvětlovala.

Školu ale kvůli zkoušení moc nestíhala. Ve chvíli, kdy jsme spolu mluvili, měla ještě Natálka daleko do toho, aby měla uzavřenou klasifikaci. "Protože jsem v GoJe od rána do večera, musím jezdit do školy a dodělávat různé testy. Je to teď trochu náročnější, ale snad to zvládnu. Pokud jde o známky, doufám, že to budou jedničky a dvojky, nevím, jestli se tam objeví nějaká trojka. Snad ne. Ale ze zpěvu budu mít jedničku určitě," uzavřela studentka konzervatoře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám