Hlavní obsah
Článek

Nové fotky Denise Richards (48) vzbudily u některých jejích fanoušků kritiku a rozporuplné reakce. V diskuzích se hromadně ptají, co provedla se svým obličejem.

Snímky, které vyvolaly vlnu komentářů, vznikly v Monaku, kde herečka spolu s kolegy v neděli propagovala nové díly seriálu Báječní a bohatí.

Lidé se shodují v tom, že je s hereččiným obličejem něco jinak, špatně. A zatímco někteří zůstali u řečnických otázek a připomínek („Co se stalo??? Má oteklý obličej“, „Se svým obličejem provedla něco hodně divného“ nebo „Jejda....ten její obličej“), jiní přispěchali s odpovědí.

„Proč si myslela, že je dobré začít s výplněmi obličeje? Nepotřebuje je, bez nich vypadá mnohem lépe. S tím napíchaným obličejem vypadá, že přibrala“ nebo „Okamžitě musí přestat s výplněmi. Vypadá hrozně“, vzkazují někdejší Bond girl (Richards si zahrála v bondovce Jeden svět nestačí, 1999).

Hrstka diskutujících, u níž našla Denise zastání, nabídla řešení, že se na herečce jen projevila spokojenost v manželství, a i tipy na těhotenství padly. Posuďte sami, zda je kritika oprávněná.

Za druhého manžela Aarona Phyperse (prvním byl Charlie Sheen) se Richards provdala loni v září. Nedávno také oznámila, že se Phypers chystá adoptovat její sedmiletou dceru Eloise, již ona sama adoptovala v roce 2011.

Je kritika hereččina vzhledu oprávněná?
Ano
87,5 %
Ne
12,5 %
Celkem hlasovalo 489 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám