Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po soutěži Big Brother v roce 2005 se Karel Frýd, jemuž nikdo neřekl jinak než Plyšák, neztratil. Pokud jde o televizní obrazovky, vidět jsme ho mohli ještě v primácké Pevnosti Boyard. A šťastný je konečně i v soukromí. Loni potkal tu pravou a přítelkyně Lenka mu v sobotu v noci porodila syna.

"Když jsi mě to ráno probudila tou krásnou větou: Lásko, nelekej se praskla mi voda, usmála se na mě, viděl jsem v tvých očích něco neuvěřitelného... Od té doby jsem se snažil nezmatkovat a být ti oporou! Nenechat na sobě ba ani náznakem vidět nějaký stres nebo pocit, který by v tobě vyvolal domněnku že to nezvládnem," oslovuje přítelkyni ve svém facebookovém statusu Karel.

"Lásko, to, co jsi za těch 18 hodin zvládla, je až hrdinský čin! Ani nevíš, jak moc silná jsi ženská! Narození Kubíčka nebylo lehké. Byla si výčerpaná, ale ničeho ses nebála. Ta obrovská síla v tobě tě hnala dál. Byl jsem ti vždycky oporou, ale to, co ty jsi pro nás včera udělala, je neuvěřitelné! Tobě patří první úsměv, polibek a obejmutí od té naší lásky malé. Tomuhle se říká štěstí a my to štěstí právě držíme v náručích..MILUJI vás, miluji tě," vyznal se.

Karel se živí jako fitness trenér. Chodí k němu řada známých tváří, mj. pomáhal k vysněné postavě Martině Pártlové (44). Pracuje jako kondiční trenér naší ženské reprezentace v pozemním hokeji a jako gólmanský trenér ledního hokeje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám