Hlavní obsah
Článek

Chris Martin (42) a Dakota Johnson (34) se prý rozešli. Ačkoliv spíš fanoušci od tohoto páru očekávali zásnuby, zpěvák se měl kamarádům svěřit, že je opět single.

„Mluvilo se o zásnubách, ale teď řekl, že se rozešli, což všechny překvapilo,“ sdělil zdroj deníku The Sun. „Byli opravdu v pohodě, vždycky vypadali velmi šťastně,“ doplnil.

Pár byl naposledy spatřen spolu v listopadu loňského roku. Začali randit v roce 2017, a dokonce se vídali i s Martinovou exmanželkou Gwyneth Paltrow (51). S tou má také zpěvák dceru Apple a syna Mosese. Johnson si s Paltrow i několikrát vyrazila sama.

V loňském roce se kromě zásnub spekulovalo i o tom, že je herečka se zpěvákem těhotná. Mohli za to modré balónky na zahradní party, které zmátly novináře, ti okamžitě předpokládali, že jde o večírek k odhalení pohlaví. Johnson to velmi pobavilo, neboť se jednalo ve skutečnosti o její narozeninovou oslavu.

Jen těžko lze tedy uvěřit, že se pár, notoricky známý tím, že nesdílí detaily ze svého soukromí, rozešel. Po rozchodu Iriny Shayk a Bradleyho Coopera by to byl druhý hvězdný rozchod v jednom měsíci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám