Hlavní obsah
Článek

Před více než třemi týdny Agáta Prachařová (38) odcestovala i s dětmi do Tel Avivu, aby alespoň na chvíli zapomněla na manželskou krizi s Jakubem Prachařem (40). Změna jí výrazně prospěla, a dokonce jí vrátila úsměv do tváře.

S dcerou Miou (1,5) a synem Kryšpínem (7) jí celou dobu vypomáhá maminka Veronika Žilková (62), která zde momentálně žije s manželem, velvyslancem Martinem Stropnickým (67). Díky této pomoci si někdejší modelka může nějaký čas urvat jen pro sebe, a proto si zaplatila kurzy surfování.

Lekce se jí opravdu zalíbily, a jak na surfu válí, se často chlubí i na videích, které pravidelně umisťuje na sociální sítě. Teď dokonce odtajnila, kdo za jejím zanícením pro tento vodní sport stojí. „Nejlepší učitel,“ okomentovala stručně na Instagramu fotku, na níž pózuje společně s tmavovlasým fešákem.

Netrvalo dlouho a hned se pod fotkou rozvinula žhavá diskuze. „Vypadáte spolu dobře,“ znělo v jednom komentáři. „Já myslím, že pan učitel jen tak nezapomene na tak krásnou žačku,“ objevila se další lichotka. „Konečně pořádný chlap,“ rýpla si pro změnu jedna z komentujících do Jakuba Prachaře.

Reklama

Další články

Načítám