Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loučila se s Fantomem opery, kde dostala svoji první velkou muzikálovou roli. Monika Sommerová se alternovala s Michaelou Gemrotovou (38) jako krásná Christine. Derniéru oplakala, ale má se zase na co těšit. Na rozdíl od své kolegyně se totiž bude objevovat i v novém díle, které se bude v GoJa Music Hall od 14. září v produkci Františka Janečka (79) uvádět.

V muzikálu Čarodějka bude hrát Nessarosu, sestru hlavní hrdinky Eplhaby, která je upoutaná na invalidní vozík. "Takže z baletních špiček si při tom docela odpočinu. Ale těším se. Ta role je sice menší, ale pro děj stěžejní, a já si myslím, že malé role nejsou," míní Monika.

Byli jsme zvědaví samozřejmě i na její soukromý život, zvlášť když tři její kolegyně už jsou zasnoubené. Monika neměla v lásce velké štěstí, teď ji ale konečně potkalo. "Přítele mám už tři čtvrtě roku," pochlubila se nám brunetka, že nezůstane na ocet. "Nemůžeme být samy do čtyřiceti a pak zjistit, že jsme neměly děti a ujel nám vlak," míní.

"Přítel není vůbec z branže, takže je ze mě trošku vyjevený, ale už si začíná zvykat. Je učitel, horolezec a sportovec. Nutí mě hrozně sportovat, tak asi budu do září na premiéru hubená," smála se Monika. "Taky jsme se poznali na triatlonu, takže při sportu. A když viděl, jak tam běžím, možná se mě ujal ze soucitu," smála se zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám