Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Martina Gavriely (45) chce mít další dítě. Třetího potomka si chce pořídit se svým šestadvacetiletým snoubencem Marcusem Tranem. "I když se všude možně píše, že Marcus nevydělává a já ho dotuju, rozhodně to není pravda. Nemám strach, že by nás neuživil," řekla Super.cz.

"Teď ještě těhotná nejsem, ale na jaře bychom na miminku chtěli začít pracovat. Až bude mít Marcus po šňůře s Wanastovými Vjecmy," upřesnila Martina. To se chystají i na velkou přestavbu domu. "Až rozmrzne půda, začneme kopat. Bude se stavět studio pro Marcuse a naše nová ložnice," vysvětlila.

Martina se už objevuje ve společnosti, jen když za to dostane honorář. "Jinak jsem radši doma v teplákách, nenalíčená, s Marcusem a dětmi," svěřila. Každá koruna je pro ni momentálně dobrá.

"Splácím hypotéku za dům pětatřicet tisíc korun měsíčně. Teď se snažím prodat byt, který mi k ničemu není. Ale Marcus vážně vydělává, i když to není pravidelný příjem. Zrovna mu přišly tantiémy z Polska za písničky, které napsal pro Ewu Farnou," doplnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám