Hlavní obsah
Článek

Jak už to tak u krasobruslařů bývá, i o jeho sexuální orientaci vznikala řada dohadů a spekulací. Tomáš Verner ale dokazuje, že jeho srdce bije pouze pro ženy. Po jeho boku se objevovala celá řada partnerek, z nichž nejznámější byla popová princezna Lucie Vondráčková (44).

Nyní se bývalý český krasobruslař ve společnosti objevil s exotickou kráskou, kterou jsme identifikovali jako jeho kolegyni Tammy Sutan. Dvojnásobná mistryně Thajska v krasobruslení zjevně není jen jeho kamarádka, neboť se na party pohybovali ruku v ruce a po celou dobu se od sebe ani nehnuli.

Během jednoho z našich posledních rozhovorů se Verner svěřil, že sice primárně nepotřebuje po svém boku profesionální sportovkyni, ale aktivní dívku by ocenil. Jeho sen se mu v tomto případě splnil.

„Nikdy neříkej nikdy, nebudu tedy tvrdit, že bych nebyl s nikým, kdo nesportoval. Ale daleko radši bych byl s někým, kdo má pohyb součástí života, abychom měli nějaké sporty, které bychom spolu mohli provozovat. Nemyslím tím přímo krasobruslení, ale rád bych si šel zahrát tenis, volejbal nebo další kolektivní sporty,” uvedl pro Super.cz před dvěma lety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám