Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na tiskové konferenci na téma Kubánské léto v aquaparku v Čestlicích se Vašek Noid Bárta (43) pochlubil nejen vypracovaným potetovaným tělem. Před pár týdny totiž oznámil, že s partnerkou, tanečnicí Eliškou Grabcovou čekají svého prvního potomka a teprve teď odtajnil další podrobnosti.

„Těším se moc. Termín zrovna vychází na 16. prosince, což mám koncert ve Foru Karlín, takže to bude hodně akční. Buď budu zpívat, nebo rodit,“ svěřil Super.cz zpěvák s tím, že zatím neví, zda se narodí holka nebo kluk. „Je mi to úplně jedno, budu se těšit na holčičku i na kluka. Obojí má své,“ dodal Vašek.

Zato jména už má promyšlená. „Buď to bude Eliška, nebo Vašík,“ prozradil zpěvák a dodal, že se při výběru jmen radil s dcerou Terezkou (4), kterou má z předchozího vztahu s modelkou Gabrielou Dvořákovou (35). Ta byla také důvodem, proč s početím dalšího potomka otálel.

„S Eliškou jsme plánovali miminko už před půl rokem, ale moje bývalá manželka zrovna porodila, tak jsme to odložili, aby to na Terezku nebylo moc. Ptal jsem se jí před těmi čtyřmi měsíci, jestli by jí to nevadilo a když řekla, že by měla radost, tak jsme do toho vlítli,“ radoval se Bárta.

Reklama

Další články

Načítám