Hlavní obsah
Článek

Mexiko se pro Emmu Watson (33) stalo oblíbeným místem odpočinku. Už několikátou sezónu se jezdí představitelka Hermiony z filmů o Harrym Potterovi prohřát do některého z rezortů v Cabo San Lucas. Fotografové ji zastihli samotnou.

K tomu, zda odjela vypnout a partnera nechala doma, nebo momentálně žádného nemá, se Emma nevyjádří. O svých vztazích veřejně nemluví, soukromí si hlídá. Oddělování pracovního a osobního života jí prý pomáhá vést „normální“ život mimo kamery. Nicméně se momentálně v zahraničních médiích spekuluje o vztahu herečky s bratrem zpěvačky Alicie Keys Colem Cookem.

Ještě na sklonku loňského roku Emma randila s podnikatelem Brendanem Wallacem. Také to neřekla, ale byl to právě on, kdo jí dělal doprovod na její předposlední návštěvě Mexika a o tom, že jsou pár, nebylo pochyb.

Watson to z představitelů studentů školy čar a kouzel v Bradavicích dotáhla nejdál. Má nejbohatší filmografii a také nejtučnější konto. Podle loňského žebříčku magazínu Heat byla pátou nejbohatší mladou britskou celebritou (žebříček zahrnoval slavné ve věku třicet let a méně).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám