Hlavní obsah
Článek

Drž úhel! A úhel je hodně důležitý i při focení, to všichni stálí uživatelé sociálních sítí znají. Zvláště pak dámy, které se zvěčňují na selfie v plavkách. Výjimkou není ani herečka Patricie Solaříková (35). Ta držela úhel tak dobře, že ji dokonce fanoušci na Instagramu nařkli, že je až moc hubená. Kritizovali jí vystouplá žebra a propadlé bříško.

"Rozmohl se nám tady takový nešvar. Říká se tomu “zahajování plavkový sezóny” a dokud to nedáte na Instáč, tak nemůžete do plavek, jsem pochopila. Tak já teda taky zahajuju! A teda řekněme si upřímně, z tohodle úhlu bude to břicho vždycky vypadat nejlíp," napsala Patricie celkem srozumitelně k fotografii, jejímiž téměř identickými dvojčaty jsou snímky Alice Bendové (50) nebo Ivy Kubelkové (46).

Většina jejích sledujících tento fór pochopila, většina chválila, jak dobře teď herečka vypadá. Našly se ale i výjimky. Někdo záviděl, další zase kritizoval. "V Brazílii si o ženskou, která nemá aspoň malé bříško, chlap neopře ani kolo," zazněla tak jedna z reakcí. "Holka ty nám hubneš, aby jsi se neztratila za chvilku," obává se jiný sledující. "Bože, žebra jsou vidět, nechutné," zní už horší komentář. A mnoho diskutujících také rozebíralo to, že Solaříkové po zbunutí téměř ztratila ňadra.

Reklama

Další články

Načítám