Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

U Karla Gotta (†80) je velký důvod k radosti. Jeho půvabná mluvčí a současně velmi dobrá kamarádka Ivany Gottové (48) Aneta Stolzová čeká miminko.

Těhotenství sympatické mluvčí bylo jasně patrné ze snímku, který Mistr zveřejnil na sociální síti. Gott v pátek večer převzal ocenění na Zlínském filmovém festivalu a jeho manželka Ivana s mluvčí Anetou a jejím přítelem Alešem Růžičkou nemohli chybět. Společně také všichni oslavili Anetiny narozeniny.

Hned se nabízela otázka, zda bude Gott vzhledem k požehnanému stavu své mluvčí měnit způsoby komunikace s médii. Vše ale zůstane při starém.

„Co se týče mé práce, žádné změny neplánujeme,“ řekla Super.cz Stolzová, která se tak mateřství a práci pokusí skloubit dohromady. K ruce ostatně bude mít i partnera a tatínka miminka Aleše Růžičku. Gott tak o svou mluvčí nepřijde.

Stolzová vychovává ještě syna Adama. Před čtyřmi lety jí bohužel zemřela šestiletá dcera.

Ivana Gottová se svou těhotnou kamarádkou Anetou Stolzovou

Samotný Mistr ve Zlíně převzal cenu a vypadal více než spokojeně. „Děkuji organizátorům Zlín Film Festival za udělení ceny Zlatý střevíček za vynikající interpretaci písní v českých filmech,“ nechal se slyšet zpěvák, který se v posledních týdnech častěji objevuje ve společnosti. Nenechal si například ujít nový televizní film s Jiřinou Bohdalovou (92) a zazpíval na koncertě Leoše Mareše.

Reklama

Další články

Načítám