Hlavní obsah
Článek

Pobyt Lucky Vondráčkové (44) v Kanadě brzy skončí. Zpěvačka je nucená se svými syny Matyášem a Adamem podle nařízení soudu vrátit do České republiky, kde nyní žije otec chlapců Tomáš Plekanec.

Prolistováním jejího Instagramového profilu vám bude jasné, že popové princezně se bude po zemi javorového listu velmi stýskat. Nedávno zveřejnila záběry domu, kde s rodinou žila, poté se se svými fanoušky virtuálně projela na kole po malebném předměstí, se kterým byla spjatá přes osm let.

Nyní díky sociálním sítím pustila do světa snímek svého syna při plavání a přidala rodičovskou radu. „Tak moc nás tady v Kanadě strašili, že se tu děti často topí v bazénech, že mě to přimělo k akci. S Matym jsem začala chodit na plavání v jeho třech týdnech a s Adamem v pěti dnech,” komentovala zpěvačka fotku svého dítěte během vodních radovánek. „Myslím, že rodiče dětem často předávají lásku k tomu, co sami rádi dělají a čemu se věnují. Aspoň u nás to platí sto procent, protože jejich máma ( ehm... já:) vodu zbožňuje,” dodává.

Do nuceného odjezdu z Ameriky ještě zbývá nějaký čas a tak jsme si jistí, že nás Lucka potěší ještě nějakým kanadským okénkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám