Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nyní je o něco jasnější, proč minulé pondělí David Limberský (35) ve velkém řádil s kumpány v nočním klubu za Prahou. Plzeňský obránce si včera vzal na ostrově Mauricius svou dlouholetou přítelkyni Lenku Olbertovou. S novinou se sympatická blondýnka svěřila na sociálních sítích, na Instagramu zveřejnila fotku z obřadu.

Modelka slíbila fotbalistovi Viktorie Plzeň lásku a věrnost až do konce života. „Odevzdávám se tobě Davide - Lásko. Nevím, co nás čeká v dalších dnech, ale všechno chci prožít s Tebou. Přijímám tě. Jsi jiný, než jsem já. Máš mnoho bezvadných vlastností a spoustu dalších, které mi možná už teď lezou na nervy. Ale přijímám tě takového, jaký jsi. Slibuji, že tě nikdy neopustím. Chci, abys měl jistotu, že už nikdy nebudeš sám. Zachovávám ti lásku, úctu a věrnost. Nikdo jiný pro mě nebude nikdy víc než ty. Ponesu s tebou všechno dobré i zlé. Dobré se nese snadno, ale nést zlé, když přijdou nemoci, problémy, neshody, to není tak snadné. Až do smrti. To už je opravdu výzva. Má člověk vůbec na to, aby to splnil? Já věřím v tebe a proto doufám, že vše zvládneme,” napsala dnes už paní Limberská pod fotku vyznání, které nejspíš odříkala před oltářem.

Z fotky je zřejmé, že pro obřad na pláži Lenka zvolila sněhobílé šaty s transparentní nabíranou sukní, pod kterou prosvítaly kalhotky z celistvého body. David se vzdal klasického obleku a oblékl pouze košili a přiléhavé světlé džíny, které dost nešťastně doplnil páskem a a značkovou obuví. Chápeme, že svatba na pláži má svá specifika, ale na první pohled zvolené doplňky působí dost maloměšťácky.

Reklama

Další články

Načítám