Hlavní obsah
Článek

V poslední době ji čeští a slovenští diváci vnímali hlavně jako porotkyni poslední řady soutěže SuperStar. Katarína Knechtová (43) je ale primárně zpěvačka a naštěstí nepřestává tvořit.

Slovenská umělkyně vydala nový singl V modlitbách, který nahrála v uvolněné atmosféře se svojí současnou kapelou. Inspirací pro text byly podle jejich slov láska, mezilidské vztahy a dynamika mezi lidmi.

„Je to zamyšlení nad tím, že se lidé za jistých životních okolností mohou míjet i přesto, že se milují. Někdy je jediným řešením nechat toho druhého jít a věřit, že jednoho dne pochopí souvislosti,“ říká Knechtová, která v písničce poukazuje na problém závislosti na alkoholu. „Ten je většinou neslučitelný s partnerským životem, pokud to člověk nechce nebo nedokáže řešit,“ dodává.

Píseň je pro Katarínu natolik důležitá, že se jí rozhodla dodat velmi výpravnou vizuální podobu. Samotný klip se tedy natáčel na západním pobřeží Spojených států, konkrétně Knechtová se svým týmem vyrazila do Hollywoodu a pak dále do Mohavské pouště a parku Josua Tree.

„Poprvé jsem se ocitla v úloze herečky a hraju s profesionálním americkým hercem Jamesem Smithem. Poznali jsme se pět minut před první klapkou, kdy jsme museli hrát zamilovaný pár a líbat se. Naštěstí to dopadlo dobře,“ usmívá se Knechtová a dodává, že celý štáb měl na natáčení také menší incident.

„Domorodci v Mohavské poušti žijí samotářským životem a bydlí v obytných přívěsech s toulavými psy. Najednou k nám přišla skupinka místních a chtěli nás okrást. Byly to napínavé chvíle.“

Kapelové scény se pak dotáčely v nahrávacím studiu producenta Randyho Grepa v Prešově.

„S mou kapelou jsme skvělý kolektiv a po strašně dlouhé době jsme nahrávali singl dohromady bez playbacků. Dávalo nám to smysl a pro všechny to byl obrovský zážitek a myslím, že je to z té písničky cítit. Zní velmi přirozeně a organicky. Jsme na ni všichni ohromně pyšní,“ dodává zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám