Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár měsíců, co se nám muzikálová zpěvačka Pavlína Ďuriačová svěřila s tím, že se dala na hubnutí. Nadbytečná kila začala shazovat kvůli roli v muzikálu Kvítek mandragory. Už při našem posledním rozhovoru měla dole 19 kilo. Blondýnka s krásným hlasem nepolevila a se svou váhou pořádně zatočila.

„Zhubla jsem 40 kg za pomoci nízkosacharidové stravy. To znamená, že vynechávám veškeré cukry včetně medu, a vše, co obsahuje mouku, nebo příliš sacharidů: brambory, rýže, sladké ovoce. Jím spoustu zeleniny, maso, můžu relativně dost tuků. Dodržuji pitný režim,“ svěřila zpěvačka s tím, že začátky pro ni byly opravdu těžké. Na jinou stravu se ale časem naučila.

Postupně se začaly dostavovat výsledky, což Pavlínu ještě více nakoplo. Nyní může po letech na léto vytáhnou i barevné oblečení. „Neuvěřitelnou radost mi dělá můj šatník, spousta věcí je mi velká, obléknu spoustu kousků, které mi byly malé. Začínám nosit barvy, což je velká změna, jelikož asi od dvaceti let nenosím nic jiného než černou,“ prozradila zpěvačka s tím, že kostymérky v divadle jí musely rapidně zmenšit šaty.

Nadšená je zpěvačka také díky chování svého okolí. „Hrozně mě baví a těší podpora manžela, rodiny a kolegů v divadle, kteří nešetří chválou, jako by tušili, že mě to nakopává makat dál. Samozřejmě vím, že žádný zázrak neexistuje, začínám se více hýbat, chodím co nejvíce pěšky a auto nechávám zaparkované. Už se těším na léto, kdy budu moci plavat venku,“ svěřila Pavlína, která exceluje v Divadle Broadway nejen v Kvítku mandragory, ale i v Muži se železnou maskou nebo v Mýdlovém princi.

„Důležité je podle mě vlastní uvědomění a správné důvody se do toho dát. Tisíckrát vám všichni můžou říkat: „Jsi tlustá, dělej s tím něco, co tvoje klouby a srdce.“ Pokud si tím není člověk jistý sám, nesrovná si to v hlavě, nemá to cenu. Skončí to leda obrovským jojo efektem. Já se cítím skvěle jako už dlouho ne, začínám se mít více ráda i když vím, že do ideálu mi zbývá ještě hodně dlouhá cesta,“ dodala na závěr zpěvačka, která jen září.

Reklama

Další články

Načítám