Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před rokem jsme vás jako první informovali o tom, že se Kristýna Černá rozešla s bývalým fotbalovým reprezentantem Martinem Jiránkem. Jako důvod rozchodu označila vnadná blondýnka skutečnost, že sportovec před sexuálními radovánkami dával přednost hraní videoher.

„Už je to pryč. Spíše se tomu dnes už jenom směju,“ má jasno Kristýna a za románkem udělala tlustou čáru.

Podle všeho je glamour modelka v tomto ohledu velmi náruživá. Mluví za to skutečnost, že se chystá podnikat v erotice. Černá si hodlá otevřít vlastní e-shop s pomůckami pro dospělé. Tvrdí také, že všechny pomůcky sama na sobě vyzkouší.

Je pochopitelné, že Kristýna nehází flintu do žita a po krachu vztahu s fotbalistou se poohlíží po jiných mužích. Nedávno se objevila na závodech v Hockenheimu, kde v rámci seriálu Formule 4 startoval i český supertalent Roman Staněk. O tom se říká, že by to jednou mohl dotáhnout až do Formule 1.

„Je to sympaťák, o tom žádná. Ale buď musím pár let počkat, nebo ho přenechat jiné,“ smála se Černá. Aby také ne! Vždyť Romanovi je teprve patnáct, takže ruce zatím pryč.

Reklama

Další články

Načítám