Hlavní obsah
Článek

Titul Eden, tedy vlastně ráj, nese poslední kolekce návrhářky Natali Ruden (53). V tomto duchu se nesla i přehlídka, kde nechyběl dokonce model z hadí kůže. "Bez hada, který svedl Adama a Evu, by návrháři neměli práci a lidé chodili pořád nazí. Ale inspirace zase, doufám, přichází od boha, nikoli od hada," smála se Natali.

A kde se konkrétně inspirovala ona? "Před půl rokem jsem byla v Římě a navštívila jsem Vatikán, kde jsem viděla Michelangelovy fresky. Nadchlo mě to natolik, že jsem si řekla, že toto téma je teď pro mne aktuální, a prostě to udělám," vysvětlila Super.cz.

Modely, zvláště pak večerní šaty, byly z luxusních drahých materiálů, a tak nás zajímalo, na kolik vlastně takový kousek přijde. "Právě večerní šaty jsou nejdražší, cena se pohybuje okolo sto padesáti tisíc. Ale děláme celou škálu, začínáme na přiměřenějších cenách. Ale vzhledem k tomu, že každý model je originál, tak jsou vlastně přiměřené všechny," míní Natali.

Pokud jde o odvážnější modely, které vypadaly, že si je žena musí obléknout na nahé tělo, také to uvedla na pravou míru. "Všechny naše šaty mají buď všitou podprsenku anebo korzet, takže se určitě dámy stydět nemusejí," upřesnila návrhářka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám