Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její vrstevníci často chodí z večírku na večírek. Monika Bagárová (29) to má ale jinak. Řadu let pečlivě dře na své hudební kariéře a na nějaké radovánky nemá moc času. Příležitostí k tomu, aby si dala alkohol a trochu si orazila, je v jejím nabitém diáři opravdu pomálu.

„Moc alkohol nepiji. Stále řídím, víno a šampaňské si ráda dám, ale tvrdý alkohol ne. Většinou jsem všude pracovně a mám na starost vystoupení, své tanečnice a podobně, takže to nejde,“ svěřila se půvabná Monika během vystoupení, kde luxusní šampaňské teklo proudem. Zpěvačka už si také několik měsíců nedopřála dovolenou, a jak sama přiznává, je na ni nejvyšší čas.

„Mám strašně moc práce, koncertů a projektů, takže pracuji na nových písničkách a plánuji taky dovolenou, protože si myslím, že už bych ji potřebovala,“ prozradila Bagárová, která se loni zúčastnila taneční soutěže StarDance, od té doby ale příležitost obout taneční boty příliš neměla. „Ráda na to vzpomínám a ráda koukám na ty záznamy a videa a šla bych do toho znovu, ale moc jsem ty taneční kroky od té doby neupotřebila,“ svěřila se Super.cz zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám