Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herci ze seriálu Krejzovi se proměnili v pohádkové bytosti. Splnili si tak svá přání z dětství a na chvíli nakoukli do oblíbených pohádek. Dominika Býmová (36), kterou znají diváci také coby sexy servírku ze seriálu Most!, se převlékla za princeznu Šeherezádu.

„Pohádky tisíce a jedné noci, ve kterých moudrá princezna Šeherezáda vypráví příběhy zahalené rouškou tajemství, kouzel a dobrodružství, znám díky své babičce, která mi z knihy předčítala, a já tak mohla ve své fantazii cestovat do orientálních a exotických zemí. Tak jsem do focení s radostí šla. Musím přiznat, že zvířata mi většinou strach nenahánějí, nemile překvapit umí spíše lidé. Ale zarazilo mě, jak je velbloud opravdu obrovský a neovladatelný,“ nechala se slyšet Býmová.

To Markéta Plánková (46) se pro změnu pustila do proměny v zlou královnu ze Sněhurky. Když už hraje většinou kladné postavy, tak si tuto změnu užila.

„Hrát ukázkově zápornou postavu se mi v mém hereckém životě ještě nepoštěstilo, takže je jasné, že jsem nepohrdla hozenou rukavicí v podobě zlé královny ze Sněhurky. A protože zlá královna si podmaní všechny, tedy až na Sněhurku, ozdobu jí dělala krásná šelma – puma, symbol cílevědomosti a sebedůvěry. Musím přiznat, že budila respekt,“ řekla Plánková. A v jaké pohádkové bytosti se změnili další herci? Podívejte se do galerie!

Reklama

Další články

Načítám