Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Jolana Voldánová (55) si vyzkoušela roli modelky. Vybrala si ji totiž návrhářka Alena Wilson, s nímž v poslední době často spolupracuje. Oblékla ji na filmovou přehlídku Febiofest, kde Jolana uváděla většinu programu. No a díky tomu se ocitla na hradeckém letišti v účesu a líčení ala 60. léta.

"Je to trochu zvláštní pocit, ale je to fajn. Není to něco, na co bych byla zvyklá, nicméně si to užívám. Od Alenky už jsem měla minimálně patery šaty a nejen vypůjčené, do dvou jsem se tak zamilovala, že jsem si je koupila. Jsou nadčasové a myslím, že hned tak z módy nevyjdou," míní Voldánová, která šaty užije hlavně pro moderace.

Dbá o sebe ale i doma, a to zejména, co se líčení týče. "Možná je to dané i tím, co jsem dvacet let dělala, byla jsem zvyklá, že mě někdo namaluje a učeše. Líčení mám jako ranní rituál ovšem už od mládí. Maminka ze mne šílela, když jsem trvala na tom, že se musím nejdřív namalovat, i když jsem šla jenom s košem," svěřila.

Nezměnilo se to ani s přibývajícími léty. "Mám to jako součást osobní hygieny. Pamatuju si, že kdysi dávno, když jsem vedla dceru do školky a nestihla se namalovat, její učitelka si myslela, že jsem nemocná. Od té doby si pamatuju, že když jdu na veřejný prostor, kde mne lidi nějaký způsobem znají, tak se namaluju aspoň trošku," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám