Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco na lékařské prostředí je před kamerou zvyklá, v běžném životě herečka Eva Burešová (30) příliš ráda nemocnice nenavštěvuje. V loňském roce si totiž užila své, když si poležela na lůžku kvůli ledvinovým kamenům. Tentokrát musela vyhledat lékařskou pomoc kvůli svému synovi Nathanielovi.

„Musela jsem se synem vyhledat pohotovost, protože si rozsekl bradu, takže jsme šli na šití. Pro každého rodiče je to hrozný, když dítěti nemůžete vysvětlit, co se bude dít, a dítě to nepochopí, že to nic není,“ svěřila herečka s tím, že zážitek byl nepříjemný nejen pro ni, ale také pro chlapečka.

„Doufám, že jestli se ještě něco podobného stane, tak až bude starší a budu mu to moct vysvětlit,“ sdělila nám Eva, která se rozhodla oblíbený seriál Modrý kód opustit. „Moje postava Petry bude končit, důvod zatím stále nemohu prozradit, ale nezemřela jsem, takže kdo ví, třeba se někdy v budoucnu na rubavský urgent vrátím,“ dodala závěrem herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám