Hlavní obsah
Článek

Už víc jak osm let randí Pixie Lott s Oliverem Cheshirem. Popová princezna se nám přesně před rokem svěřila na módní přehlídce značky Tezenis v italské Veroně, že začíná plánovat svatbu. Když jsme se s ní přesně po roce na stejném místě znovu setkali, zajímalo nás, jestli už její levý prsteníček zdobí snubní prsten.

„Vdaná ještě stále nejsem, zatím jsme ve fázi plánování,” svěřila se nám s úsměvem Pixie, kterou na módní událost doprovázel právě zmíněný britský model. Velký den britské zpěvačky už prý ale dostává reálné kontury. Pixie má už domluvené družičky.

„Budu mít mnoho družiček. Celkem třináct družiček a pět dívek, které budou rozhazovat květy. Budou to mé nejlepší kamarády ze školy, rodinné přítelkyně, moje sestra, další členky mé rodiny,” popisuje s úsměvem.

Svatební šaty zatím nevěsta vybrané nemá. „Je to v procesu. Jeden z mých oblíbených návrhářů na nich právě pracuje,” říká Pixie. Zpěvačka miluje módu a baví ji sledovat módní trendy. Ostatně na módní show oblékla odvážný outfit, u kterého dominovala podprsenka. Její svatební šaty budou ale nadčasové. „Miluji módu, ale v tomto případě bych dala přednost nadčasovosti. Bude to něco velmi klasického s důrazem na detail,” říká Pixie Lott.

Reklama

Další články

Načítám