Hlavní obsah
Článek

Vévodkyně Kate se postarala o proměnu zahrady v lesík, kde nejen jejich ratolesti mohou řádit, jak je libo. Odvedla opravdu úctyhodnou práci. S Williamem (41) a dětmi zde dokonce nafotili roztomilé snímky, ze kterých jsou fanoušci královské rodiny na větvi. A to ještě není všechno.

Na Twitteru Kensingtonského paláce se pochlubili videem. Na něm se princ George (10) zrovna houpe na provazové houpačce a jeho otec se ptá, jak by ohodnotil zahradu nazvanou Back to Nature Garden na stupnici od jedné do deseti. „Dvacet!“ odpoví hbitě princ.

„To je docela slušné, myslím, že maminka odvedla dobrou práci,“ pochválil svoji choť William, než sám naskočil na houpačku, na které řádil jako malý kluk.

Na dalším videu, které obletělo Twitter, je vidět, jak se děti v lese baví, a dokonce můžeme zahlédnout prince Louise (5), jak ťape po mostě. Jsou to vůbec první záběry jeho krůčků, o které se rodina podělila s veřejností.

Děti vypadaly velmi nadšeně a dospělí jakbysmet. Kate si tedy může gratulovat, vytvořila pro svou rodinu krásné prostředí a děti jí ho plně schválily.

Reklama

Další články

Načítám