Hlavní obsah
Článek

Jak už Super.cz informoval, Dáda Patrasová (67) trávila týden v Tunisku na soustředění s finalisty Muže roku. Těšila se hlavně na to, že si tady užije s dlouholetými přáteli, manžely Krampolovými. Zdravotní problémy Hany Krampolové (†59) to ale trochu zkomplikovaly.

"My totiž z Krampolovými jezdili na společné dovolené dvacet let," konstatovala Dáda, že jeden ze čtveřice, její manžel Felix Slováček (80), tady chybí.

Zrovna během tohoto týdne se navíc psalo, že Felix s Lucií Gelemovou (41) oslavil už pět let vztahu. "Já už to neřeším, přece si nebudu kazit dovolenou, kterou mám tak málokdy," krčila rameny Dáda, která se v posledních letech dostala maximálně do Itálie, kde v cestovním ruchu pracuje její italský přítel Vito.

Výletům v Tunisku moc nedala, hlavně se opalovala na pláži. Ostatně na svůj věk má velmi dobrou postavu a nemusí se v bikinách stydět. "Jsou to hlavně geny, takže můžu poděkovat mamince a tatínkovi. Jednou týdně ke mně chodí i trenérka, se kterou cvičím. A beru medikamenty podporující hubnutí," vysvětlila herečka.

Na další dovolenou se může těšit v červenci. "Na srpen už mám hodně pracovně zaplněný diář, ale řekla jsem si, že na červenec už to stopnu a pojedu do Itálie," upřesnila Dáda, která má v plánu prohlédnout si po čase také Řím.

Reklama

Další články

Načítám