Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že se komička a herečka Amy Schumer (42) nebojí jít ve sdíleném obsahu na svých sociálních sítích až na dřeň, ukázala už několikrát. Téma, jemuž se v posledních měsících intenzivně věnuje, je, jak jinak, mateřství. Nečekejte ale žádné přeslazené fotky, načančanou maminku a do očí bijící idylku. Amy fanoušky zpravuje o mnohdy drsné realitě.

Mluvila o nástrahách těhotenství, mimo jiné o silných nevolnostech, jimiž trpěla, a dělí se také o dojmy z šestinedělí. S upřímností, ale i velkým nadhledem a v neposlední řadě vtipem.

Naposledy své čerstvé mateřství ilustrovala fotkou sebe samé s připevněnými odsávacími lahvičkami na prsou, popiskem „Lidi, co je dneska v plánu?“ a hashtagem #ootd (outfit of the day - zkratka pro módní influencery). Intimní záběr ocenily hlavně fanynky z řad maminek.

Syna Geneho sedmatřicetiletá Schumer porodila před dvěma týdny, otcem chlapečka je její manžel Chris Fischer, už v pondělí se opět objevila před publikem se svým stand-upem.

Za tento a podobné snímky Amy sbírá statisíce lajků

A toto je hereččin příspěvek ke Dni matek

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Milf alert 1 o’clock

Příspěvek sdílel uživatel @ amyschumer, Kvě 12, 2019 v 6:30 PDT

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám