Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sobota byla šťastným dnem nejen pro Jasmínu Alagič a Rytmuse, ale také pro nováckou moderátorku Petru Svobodu (41). Ta se totiž na pražské Malé Straně provdala za partnera Ondřeje Křivku. Svatbu tak stihla ještě před narozením chlapečka, kterého s Křivkou očekává.

Ve svatebním to novomanželům velmi slušelo, Petra byla krásnou nevěstou i s těhotenským pupíkem. Na rodinných snímcích nechyběla ani dcera Ráchel (8), kterou má moderátorka s bývalým manželem.

"Chtěli jsme s manželem stihnout svatbu do narození syna, aby se narodil do úplné rodiny. Ráchel byla naše nádherná družička. Jsme šťastní,” sdělila stručně Petra, která bude nyní užívat příjmení Křivková - Svoboda.

Pár se zasnoubil v zimě po pětiletém vztahu. Ačkoliv si detaily nechali pro sebe, jednalo se prý o romantickou záležitost. Krátce po oznámení zásnub přišla ještě radostnější novinka, a sice že se rodina rozroste o dalšího chlapa. Ten by měl na svět přijít v létě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám