Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prožívá to nejhezčí období v životě. Herečka Tereza Vítů (26), známá ze seriálu Ulice, ale také z Městských divadel pražských, je už pár měsíců maminkou. Radost jí a jejímu partnerovi Janu Alešovi dělá chlapeček Mikoláš, kterého tentokrát vzala i do divadla.

Tereza byla jednou z účinkujících během charitativního večera Horečka úterní noci a malý Mikoláš jí dělal společnost, bez pomoci se ale neobešla. „Potřebuji vždycky pomoc, potřebuji svého partnera, nebo tu je dnes se mnou sestra, která mi pomáhá,“ prozradila mladá herečka, která se po narození chlapečka, který přišel na svět loni na podzim, vrací pomalu do práce.

„Už jsem se vrátila do čtyř představení, takže už začínám. Něco málo natáčím. Říkala jsem si, že budu na mateřské dýl, ale nějak to tak přišlo,“ svěřila krásná Tereza s tím, že syna bere často do divadla. „Zvládá to v pohodě. Když pracuji přes den a máme třeba zkoušku, tak je v pohodě, ale večer už začal chtít být v postýlce a je občas mrzutý,“ přiznala Vítů, která i přesto, že bude mít pracovní léto, hodlá se svým partnerem a synem vyrazit na dovolenou.

Reklama

Další články

Načítám