Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S modelingem začala v 16 letech a postupně se dostala mezi nejpopulárnější Britky tohoto odvětví. Kelly Brook (44) byla dávno předtím, než to bylo in, ztělesněním žen krev a mlíko. S postavou, kterou obléká do velikosti 12 (naše 40), je spokojená. V interview pro MailOnline promluvila také o svém „hezkém, sobeckém životě“ a o tom, že nemít děti není konec světa.

Ne že by se Kelly záměrně rozhodla nebýt matkou. V minulosti ale prodělala několik potratů a situaci bere tak, jak je. Stejně jako její blízcí. „Má rodina na mě nikdy nevyvíjela tlak, abych měla děti, když vidí, jak jsem v životě šťastná,“ říká někdejší „holka z kalendářů“. „Můžu všechny peníze utratit za sebe, mám docela hezký, sobecký život,“ dodala.

Otázku rodičovství v sobě ale zatím úplně neuzavřela, člověk neví, co přinese čas. „Ale teď se mi daří v práci, jsem šťastná ve vztahu a všechno jde dobře,“ řekla. Partnerem Brook je o pět let mladší Jeremy Parisi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám