Hlavní obsah
Článek

Svou roztomilostí americká herečka Elle Fanning (21) okouzlila filmové režiséry už v pouhých třech letech a po vzoru o čtyři roky starší sestry Dakoty Fanning dobývá Hollywood. Na svém kontě má už celou řadu filmových i seriálových rolí. Velké popularity se ale dočkala až když se po boku Angeliny Jolie (48) objevila ve slavném snímku Zloba, jehož pokračování vstoupí do kin letošní podzim.

Nejen za velkou louží se ale dočkala velké slávy. Půvabem teď okouzlila na Filmovém festivalu v Cannes, kde pro letošní 72. ročník dokonce usedla do poroty a stala se tak nejmladší porotkyní festivalu v historii. "Jsem sice velmi mladá, ale také jsem začala hrát v útlém věku," obhajovala svou pozici americká kráska.

Na červeném koberci pak byla za hvězdu světového formátu a všechny překvapila svým vyspělým vzhledem. Na slavnostní zahájení festivalu vynesla honosné šaty tělové barvy s obří výšivkou a dlouhým pláštěm. Romantickou vizáž pak doplnila uhlazeným drdůlkem a jemným líčením, které podtrhla červenou rtěnkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám