Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

U našich východních sousedů se prosadila jako reportérka slovenské mutace Fashion TV. Spíš než s mikrofonem v ruce se Jana Mutňanská nyní realizuje před klávesnicí v roli spisovatelky. Svůdná kráska nedávno vydala již druhou knihu.

„Brzy vychází na Slovensku můj druhý román Umenie lásky 2. Moc se těším. První kniha byla úspěšná, tak se těším na druhou,” svěřila se nám Jana na přehlídce módní italské značky spodního prádla, která představila svou kolekci pro nadcházející letní sezónu v italské Veroně. „Jde o milostný román, mám ráda šťourání do vztahů,” nastiňuje mladá spisovatelka obsah knihy, která je na Slovensku přirovnávána k bestselleru Padesát odstínů šedi.

I druhý román bude mít autobiografické rysy. „Každý spisovatel rád čerpá ze svého okolí. I hlavní postava je mým zosobněním, trošku se podobáme. Zároveň si ale ráda vymýšlím,” říká slovenská celebrita.

"První kniha se napsala skoro sama. S druhou to bylo trošku horší. Ráda se uzavřu sama do sebe  a pak jsem schopná psát i osm hodin v kuse,” říká Jana.

Reklama

Další články

Načítám