Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Když se poprvé objevila na scéně, oslnila. Všichni jí předpovídají skvělou budoucnost. Řeč je o nádherné Gabriele Gunčíkové (30), která do povědomí vstoupila díky pěveckému klání Česko Slovenská SuperStar, kde skončila po lítém boji s Lukášem Adamcem nakonec druhá. Od konce soutěže uplynulo již hodně vody. Gábina se pozvolna prodírá vodami šoubyznysu, nabírá zkušenosti, pracuje na sobě a stále není zadaná. V rozhovoru pro sobotní Magazín Práva prozradila, jaký má vlastně vztah k opačnému pohlaví.

„Ve mně vždycky bylo dravo a trochu z kluka. Nikdy jsem nebyla holčička, která nemluví sprostě a na všechno přikývne. Navíc holčičí kolektivy mi moc nesedí. Mám radši pánskou společnost,“ přiznává Gabriela, která si prý velmi dobře uvědomuje, že působí nedostupně a chlapi se jí bojí.  Na přímý dotaz, zda je zadaná, odpověděla rázně. „ Nejsem. Díky Bohu. Mám dost svých starostí a ještě se rozčilovat kvůli chlapovi? A mám chodit s nějakým troubou jen proto, že je pěkný? Ani náhodou,“ říká rázně.

"Měla jsem pár žárlivých vztahů. Vždycky ten kluk těžce nesl, že jsem mu nedala přednost před hudbou, zkouškou s kapelou. A to bych neudělala ani teď. Ne že bych byla necitlivka nebo šutr. Ale dostala jsem šanci věnovat se tomu, čemu jsem se vždycky věnovat chtěla,“ uzavřela naděje naší hudební scény.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám