Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kateřina Brožová (56) tento týden prolomila mlčení o svém soukromí a přiznala, že má milence. Nechala se slyšet, že jej poznala před třemi lety, ale teprve, když se obarvila na tmavo, pozval ji na rande. Podle ní je svobodný, mladý, fešák, úspěšný a velký sympaťák. Super.cz ale odhalil jeho identitu a zjistil, že většina z toho není pravda!

Kateřina Brožová se schází se spolumajitelem a předsedou představenstva prosperující firmy NOEN Jaroslavem Veverkou. Ta se zabývá projektováním a inženýringem strojů a zařízení pro povrchové dobývání nerostů, transportní zařízení, zařízení pro manipulaci s materiálem na složišti a dodávky strojů a zařízení pro skládková hospodářství sypkých hmot. Veverka se pohybuje se v nejvyšších kruzích. Mimo seznámil Mirka Topolánka s Markem Dalíkem. Úspěšný tedy je.

Veverka oslavil loni padesátiny. Úplný mladík to tedy není. Pokud jde o vzhled, každý má jiný vkus. Komu se líbí muži vysocí zhruba metr sedmdesát, kteří rozhodně nejsou žádní vysvalení sportovci, byl by spokojen.

Největší kámen úrazu je ovšem v tom, že pan Veverka rozhodně není svobodný. Pokud Kateřině tvrdil, že je rozvedený, úplně nelhal. Jeden rozvod, s první manželkou, s níž má dvě dospělé děti a díky dceři se stal už i dědečkem, absolvoval.

Před dvěma a půl lety se ale stihl oženit podruhé a má další dvě malé děti. Narození mladšího z nich oslavoval s přáteli z řad vlivných podnikatelů teprve před pěti měsíci. Všichni z téhle branže to o něm vědí.

Jeho manželka je navíc velmi půvabná třicítka. O to víc se divili, když se pracovním partnerům svěřoval, že si pořídil bokovku v podobě Kateřiny Brožové.

Otázkou je, zda se všechny tyhle informace k Brožové opravdu nedonesly, neboť sní o tom, že by se ráda znovu vdala. Pak by ovšem byla zásadně neznalá věci, což by vzhledem k jejím životním zkušenostem mohl leckdo pokládat i za hloupost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám